Vilkår for Seuniverselt.no

Direktoratet for byggkvalitet og Husbanken ønsker å skape en plattform for å dele og vise eksempler på universelt utformede løsninger for bolig, bygg og utearealer på denne portalen.

Når du sender inn bilder for opplasting på Seuniverselt.no, godtar du å overholde  vilkår for bruk og følgende vilkår og betingelser for innsending av bilder:

Når du laster opp et bilde, gir du samtidig direktoratet, Husbanken og andre brukere rett til fritt å benytte bildet i ikke-kommersiell sammenheng uten vederlag. Bildene du publiserer vil bli lagret på portalen. Portalen er ikke sponset eller administrert av andre enn Direktoratet for byggkvalitet og Husbanken. Du gir også samtidig rett til at direktoratet eller Husbanken kan bruke bildene for bruk på nettsiden tenktuniverselt.no under samme betingelser.  

Alle typer av bidrag er velkommen, men direktoratet og Husbanken forbeholder seg retten til å moderere bilder for portalens behov, eller for bilder som er i strid med norsk lovgivning eller formålet med portalen. Direktoratet  eller Husbanken kan også fjerne hvilket som helst bidrag, hvis vi mener at det bryter med norsk lovgivning eller formålet med portalen.

Vi ber om at opphavsrett blir respektert. Du kan utelukkende sende inn bilder du selv har tatt. Direktoratet kan ikke stilles til ansvar for brudd på opphavsrett fra din side. Som fotograf, står du også inne for at personer som eventuelt er avbildet på bildet ditt har godkjent at bildet brukes i denne sammenheng.

Av sikkerhetsårsaker og for å beskytte personvernet er bilder som inneholder personlig identifiserbar informasjon, som for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse eller nettadresse, ikke tillatt.

Dersom du har lastet opp et bilde og ikke lenger ønsker at det skal vises på Seuniverselt, kan du sende en epost til tenkuniverselt@dibk.no og vi vil fjerne det.